maandag 6 april 2015

Een nieuwe lente; een nieuwe collectie.

Dit voorjaar pakken we uit met een geheel nieuwe en exclusieve collectie gemaakt van ijslandse schapenvachten. Dit is een schapenras met heel erg lange haren. Ze kunnen zelfs zo'n 15 tot 20 cm lang zijn. Door de lengte van de haren staan de haren niet in een bepaalde richting maar liggen ze door elkaar heen. Het geeft de tapijten een 'woest' uiterlijk, maar ze zijn tegelijk zijdezacht. Ze zijn prachtig op de vloer, over een bank of op een bedeinde.
Ze zijn verkrijgbaar in een zevental kleuren zijnde de natuurlijke kleuren wit, zwart, zwart-wit gevlekt, grijs en roestbruin. Je kan ze ook geverfd krijgen in twee grijstinten; zijnde zilvergrijs en grijs met zwarte toppen. De hier afgebeelde kleur is zilvergrijs.
Ze zijn verkrijgbaar in een aantal standaardafmetingen. Die afmetingen zijn bij benadering aangezien er gewerkt wordt met natuurlijke producten en de natuurlijke vorm enigszins behouden blijft. Dit impliceert dat de randen niet volledig recht zijn wat extra karakter geeft aan de tapijten. Ze kunnen dus links of rechts 5 à 10 cm afwijken.
Leveringstermijn is steeds zo'n 2 à 3 weken; ook voor maatwerk. Sommige kleuren zijn in de twee kleinste afmetingen wel steeds voorradig en kunnen meteen opgestuurd worden. 
Voor maatwerk neemt u best steeds vooraf even contact op omdat voor elke afmeting moet bekeken worden hoeveel vachten nodig zullen zijn om het te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten