donderdag 13 september 2012

Startschot najaarsseizoen.

September is traditioneel de start van het najaarsseizoen in de interieurwereld. De zomer ligt stilletjes aan achter ons. De zon komt lager te zitten, de kleuren in de natuur veranderen. En met z'n allen komen we zoetjesaan in herfststemming en zoeken we weer de warmte van onze huiskamers op. Elk jaar merken we het weer: halfweg september loopt de showroom weer vol en volgen online orders zichzelf in pijlsnel tempo op.  

Hoog tijd dus om even te reflecteren over de voorbije zomer en uit te kijken naar wat komen gaat. De voorbije zomermaanden was het vrij stil op onze blog. Ik weet het: ook ik moet 'Mea Culpa' slaan. Ik geef het toe; ik zit ook liever op een gezellig terrasje te genieten dan op m'n computer een blogartikel te schrijven.
Het betekent echter niet dat we stilgezeten hebben. Zo zijn er maandelijks zelf uitgezochte nieuwe zendingen koeienhuiden binnengekomen, hebben we een mooi aanbod echte zebrahuiden uitgezocht, hebben we mooie edelherthuiden op de kop weten te tikken, zijn we langsgegaan bij één van onze ateliers, enz. Ook wat betreft de patchwork tapijten hebben we enkele nieuwe collecties in de steigers gezet. Zo is er de nieuwe Ashes collectie en de Union Jack collectie bijgekomen.

Ook bij onze tapijtcollecties hebben we niet stilgezeten en is er de nieuwe outdoor collectie Namada bijgekomen, alsook de flatweave collectie Tanger.

Voor dit najaar plannen we onze eigen ontwerpen wat betreft patchwork kleden uit te breiden en een volledig eigen unieke lijn uit te brengen. Eén van de nieuwe ontwerpen -Bleu Marin- is reeds uit productie en wordt nog deze maand verwacht.

Wordt dus vervolgd ... !Geen opmerkingen:

Een reactie posten